Week zonder vlees

Recepten voor een goede start

Ook dit jaar is er de Week zonder vlees. Het laten en het minderen van vleesconsumptie blijkt een enorme positieve impact te hebben op mens, dier en klimaat. Omdat je een eetpatroon niet van de ene op de andere dag verandert, maar stap voor stap, biedt Stadsklooster San Damiano in ‘s-Hertogenbosch graag inspiratie met eenvoudige, snel te bereiden en smaakvolle recepten. Elke dag van 4 tot 10 maart zul je op de website van het stadsklooster een nieuw recept kunnen vinden, zodat je gemakkelijk aan de week zonder vlees kunt meedoen.

De recepten kun je vinden op de website van Stadsklooster San Damiano: Stadsklooster San Damiano

Meer informatie over de week zonder vlees en zuivel kun je hier vinden: Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel

Gerelateerde nieuwsberichten