Fotowedstrijd

Mijn kerststal en ik

Museum DE MINDERE organiseert in het kader van cultureel erfgoedproject ‘Samen rond Kerst’ de fotowedstrijd ‘Mijn kerststal en ik’. Doe ook mee en maak kans op een exclusief DE MINDERE kerstpakket.

Anna van Oppen met haar kerststal. (Foto: Iwert Bernakiewicz)

Op bijgaande foto zie je Anna van Oppen, projectmedewerker van franciscaans museum DE MINDERE. Ze toont een van haar favoriete kerststalletjes, die ze vond in een kringloopwinkel. De lichtjes monteerde Anna er zelf in en het mos ‘verzamelden’ haar katten uit de tuin.

Heb je zelf ook een mooie, bijzondere, leuke, grappige kerststal? En wil je kans maken op een exclusief DE MINDERE kerstpakket? Stuur dan vóór 17 december een foto van jezelf met je kerststal naar info@demindere.be, onder vermelding van: Fotowedstrijd ‘Mijn kerststal en ik’. Beschrijf in maximum twee zinnen waar de kerststal vandaan komt en waarom de kerststal zo bijzonder voor je is.

Je kunt maximaal drie verschillende foto’s van drie verschillende kerststallen indienen in jpeg-formaat.

Er is een hoofdprijs te winnen en er zijn twee eervolle vermeldingen.

Sluitingsdatum: 17 december 2023.

De winnaars worden in de week van 25 december 2023 bekend gemaakt.

(Zie: reglement fotowedstrijd ‘Mijn kerststal en ik’)

Gerelateerde nieuwsberichten