Foto-impressie

Inspiratiefestival goed bezocht

Op zondag 22 oktober organiseerden stadsklooster San Damiano en de Franciscaanse Beweging een Inspiratiefestival, onder het motto ‘Ontmoeten, Bezinnen, Verdiepen’. Een foto-impressie.

Het Inspiratiefestival van Stadsklooster San Damiano en de Franciscaanse Beweging op zondag 22 oktober werd goed bezocht, door bekenden en ook door mensen die voor het eerst langskwamen, door mensen van ver en door mensen uit de buurt. In het klooster, de tuin en in het Franciscushuis kon je je op uiteenlopende manieren laten raken door de eeuwenoude franciscaanse traditie: er was een ontmoetingscafé, je kon gelukspoppetjes knutselen en een kaarsje branden. Bij de koffie en thee werden de versgebakken koekjes geserveerd waar Franciscus 800 jaar geleden al zo gek op was en de bezoekers luisterden naar de franciscaanse verhalenverteller. De Delftse Troubadours zongen hun liederen en als je zelf wilde zingen kon je terecht in de workshop van broeder Fer achter de piano. In de stralende herfstzon genoten mensen van de prachtige tuin, waar ze ook kennismaakten met het Klooster op Wielen.

Gerelateerde nieuwsberichten