Museumbingo

in Museum De Mindere

Museum DE MINDERE lanceert in de krokusvakantie museumbingo! Met dit eenvoudige, plezante spel ontdek je veel nieuws in het museum: je ziet kunstwerken in een ander daglicht, je ontdekt details die je nooit eerder opvielen en je leert goed kijken! Wie heeft als eerste zijn bingokaart vol? Wie roept er als eerste enthousiast bingo!

Wie waagt als eerste z‘n kans met ’museumbingo à la Francesco?’

‘Mensen willen terug naar buiten komen en mekaar ontmoeten, willen samen iets fijns doen. Met museumbingo proberen we een antwoord te geven. Het spel duurt een half uurtje. Je komt in die tijd allerlei interessants te weten over de grote natuur-en dierenvriend Franciscus van Assisi en zijn inspirerende ideeën. Maar bijvoorbeeld ook over het Vlaamse topstuk ‘Altaar in stro’. Museumbingo is tegelijkertijd amusant, ontspannend én leerrijk. De bingokaarten, vers van de pers, liggen klaar. Wie waagt als eerste z’n kans met ‘museumbingo à la Francesco?’

Deze familiebingo is voor groot en klein (vanaf 6 jaar) en er zijn verschillende varianten, voor goede en minder goede speurneuzen. Zo beleeft iedereen plezier! Elke deelnemer krijgt een kleurrijke bingokaart en gaat in het museum op zoek naar bijzondere voorwerpen en probeert zoveel als mogelijk afbeeldingen te herkennen. Spanning gegarandeerd!

Vraag aan de balie naar de museumbingo en ga met je familie of vrienden op zoek in het museum. De toegang tot DE MINDERE en ook museumbingo is gratis. Tot bingo! Woensdag 2 maart is er ook de op maat gemaakte kinderworkshop ‘Franciscus en de wolf’. Inschrijven hiervoor is verplicht. Meer info over deze en andere boeiende activiteiten? Surf naar www.demindere.be.

Gerelateerde nieuwsberichten