Nadia Zerouali

te gast in Stadsklooster San Damiano

De uitzending van KruispuntTV was gister deel twee (van twee) uit de kloosterserie van dit jaar. TV-kok ‘en 100% moslima’ Nadia Zerouali, bekend van onder andere haar kookboek en het programma ‘BinnensteBuiten’ van KRO-NCRV, leefde drie dagen mee in Stadsklooster San Damiano.

Nadia schept voor de broeders Roland Putman, Fer van der Reijken en Hans-Peter Bartels haar eigen gemaakte couscous op.

Aan tafel kun je met elkaar het gesprek aangaan. Samen eten nodigt uit tot elkaar beter leren kennen.

Nadia Zerouali

Vele uren mooie opnames van deze prachtige ontmoeting moesten worden teruggebracht tot een uitzending van 25 minuten. Dat betekent automatisch keuzes maken, beseffen de bewoners. Maar het resultaat is geslaagd. De uitzending is hier terug te zien.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde nieuwsberichten