Eén website voor kapucijnen van Vlaanderen en Nederland

Een jaar geleden (op 29 maart 2023) sloten de minderbroeders kapucijnen van Nederland en Vlaanderen zich aaneen tot één gezamenlijke delegatie onder bestuur van de Duitse provincie.

De samenvoeging resulteerde onder meer in een nieuwe website van de Delegatie van de Minderbroeders Kapucijnen in de Lage Landen. De website ging op Goede Vrijdag jongstleden, precies één jaar na de fusie, online. Het betreft een integratie van drie tot dan toe bestaande websites van de kapucijnen in Vlaanderen en Nederland. Op de nieuwe website vindt u nieuws, interviews, achtergronden en inspiratie. Zie bijvoorbeeld de paasboodschap van broeder Christophorus Goedereis OFMCap, Delegaat van de Lage Landen.

Zie: www.kapucijnen.com.

Gerelateerde nieuwsberichten