Broeder Toon van Griensven

minderbroeder franciscaan

*Brussel, 25 september 1928                                                                               †Wijchen, 25 december 2023

Toon van Griensven

Antoine Clément Joseph

Toon was een beminnelijk mens, een dierbare medebroeder en geliefde pastor. In Limburg en met name in Weert werkte hij vele jaren als pastoor. Hij bezat niet alleen de gave van het woord, maar wist ook goed te luisteren. Het maakte hem tot een geliefde zielzorger. Met zijn humor verspreidde hij blijmoedigheid.

Afscheid en uitvaart
We nemen afscheid van Toon in een eucharistieviering op donderdag 4 januari 2024 om 14.30 uur in de H. Jozefkerk aan de Heumenseweg 34, 6603 CZ te Alverna/Wijchen. Daarna zal de begrafenis plaatsvinden op het nabijgelegen kerkhof van de broeders.

Voor aanvang van de viering is er in de kerk gelegenheid tot afscheid nemen vanaf 14.00 uur. Na afloop bent u van welkom voor een ontmoeting in Zaal Verploegen, Woeziksestraat 100, 6604 CM Wijchen.

Ter nagedachtenis…

Broeders overleden in…