Vier adventvertellingen opgenomen in een levensechte stal

Stal+

De Vlaamse franciscaanse beweging TAU laat deze adventtijd iedere week een bezielde sprekers aan het woord, die het levende kerstverhaal van Greccio zal vertellen vanuit een levensechte stal. De voordrachten worden uitgezonden via het YouTube-kanaal van TAU. (Op ieder gewenst moment te bekijken.)

Geen één die kon preken gelijk Franciscus van Assisi! 800 jaar geleden stal hij de show tijdens de Kerstviering te Greccio door zo bezield en enthousiast te preken dat we er nu nog van spreken. De Vlaamse franciscaanse beweging TAU haalt daarom vier bezielde sprekers van stal om hun versie van het verhaal van Greccio te brengen: elk op hun eigen manier, vanuit een eigen bezieling, vanuit een eigen insteek.

STAL+ wordt uitgezonden vanuit een echte stal zodat de kijker de sfeer kan opsnuiven en in connectie komen met één van de grootste wonderen ooit: God die als kind in een stal geboren werd.

In deze adventtijd brengt TAU elke week een nieuwe aflevering in de reeks uit. Ze zijn op ieder gewenst moment te bekijken via de website van TAU. De eerste bijdrage is van André Jansen ofm.

Zie week 1: advent2023-week1 (franciscaansbezinnen.be).

Week 2, 3 en 4 zijn te vinden via de website van TAU

Op de website van TAU is tevens aanvullende informatie te vinden, zoals de uitgeschreven audiofragmenten en een filmpje met een lied van Hanneke ter Maat en Bob Van Laer ofm.

Gerelateerde nieuwsberichten