Pakistan

EEN BETER HUIS

Het meisjesinternaat St. Pauls Hestel van de zusters franciscanessen in Narowal in Punjab, Pakistan bestaat al zestig jaar. Het biedt sindsdien meisjes van het platteland de mogelijkheid om daar te wonen en naar school te gaan. Zuster Asma vindt ondersteuning van de school en een prettige leefomgeving van groot belang voor goede resulaten en diploma’s. Met het schoolgeld kunnen de zusters franciscanessen de zorg behartigen die meisjes nodig hebben. Maar voor het onderhoud van het gebouw ontbreken nog de  nanciële middelen. Dat is al lang zo en na zestig jaar zijn er dringende renovaties nodig, zoals het verbeteren van de slechte elektriciteits- en watervoorziening, het vernieuwen van de keuken die in erbarmelijke staat verkeert, en het vervangen van tegels waarvan de meeste inmiddels kapot zijn. Om de meisjes een beter thuis te geven in dit internaat en voor de verbetering van de leef- en leeromstandigheden vraagt
zuster Asma ons om hulp.

€ 4.500,-

voor renovatiemaatregelen

Gerelateerde nieuwsberichten