Gebedenboek voor Advent en Kerstmis tot aan Driekoningen

‘Van Kribbe tot Kerststal’

In september verscheen bij uitgeverij Adveniat een nieuwe editie in de succesvolle serie gebedenboeken, onder de titel: Van Kribbe tot Kerststal.

Met deze uitgave van het gebedenboek Van kribbe tot kerststal wordt tevens herdacht dat het dit jaar precies 800 jaar geleden is dat Franciscus van Assisi voor het eerst in de christelijke geschiedenis een levende kerststal ensceneerde in het Italiaanse bergdorpje Greccio. Daarmee werd de kerststallentraditie geboren.

Hoogleraar theologie Erik Borgman schreef bij iedere hoofdfiguur rondom de kribbe een kort verhaal. Daarnaast schreven markante protestanten en katholieken uit Nederland en Vlaanderen gebeden en verhalen. Voor iedere zondag is er een meditatie. In deze uitgave is ook aan de (klein)kinderen gedacht. Iedere Adventszondag bevat een gedeelte met gebeden voor kinderen.

Het binnenwerk is full-colour geïllustreerd, telt 168 pagina’s en kost € 9,99 per stuk. Bij een bestelling vanaf 100 exemplaren kosten de gebedenboeken slechts € 4,-  per stuk.

Bestellen kan via: www.adveniat.nl

Gerelateerde nieuwsberichten