Zus van den Heuvel vertelt over Bruurke in KN

Rotsvast vertrouwen in het Bruurke: ‘Mijn gezwel was weg. Ik noem dit mijn wonder’

Al 35 jaar gaat Zus van den Heuvel regelmatig naar het Bruurke van Megen toe. Ze laat haar zorgen bij hem achter en vraagt hem om kracht. Toen ze een gezwel in haar buik had, liet ze bij het grafmonument van Everardus Witte een briefje achter. Een paar dagen later voelde ze de bult niet meer.

Het volledige interview met Zus van den Heuvel, door Hettie van der Ven, over haar verhaal met broeder Everardus stond in het Katholiek Nieuwsblad.

Het volledige artikel is >>hier<< te lezen.

Overigens is het proces van zaligverklaring, dat sinds 1971 in pauzestand stond, weer in gang gezet. Vanuit de orde is broeder Ben van Bronkhorst met de zaak belast. Zie: Beweging in het proces van zaligverklaring.

Gerelateerde nieuwsberichten