Bied net als de drie wijzen je gave aan

Inzameling voor voedselbank

Zoals voorgaande jaren zamelt Stadsklooster San Damiano ook dit jaar weer houdbare levensmiddelen in tijdens de Adventstijd. De goederen zijn bestemd voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Doe mee en geef houdbare levensmiddelen

Net zoals ook de drie wijzen hun gaven aan het Kerstkind kwamen aanbieden, willen de bewoners van het stadsklooster een bijdrage leveren aan een feestelijke kerst voor mensen die het wat minder goed hebben.

Vanaf zaterdag 26 november t/m zaterdag 24 december kan daartoe iedereen houdbare levensmiddelen (b.v. rijst, pasta, conserven, ontbijtproducten, koffie en thee) inleveren. Daarnaast kunnen ook drogisterijartikelen (tandpasta, shampoo, bad- en doucheproducten) en was- en schoonmaakmiddelen heel goed gebruikt worden.

Ook kerstpakketten van je werk bijvoorbeeld kun je inleveren, zodat ook die gegeven kunnen worden aan mensen die van de voedselbank afhankelijk zijn.

De Voedselbank Den Bosch zal zorgdragen voor de verdeling van de ingezamelde levensmiddelen en artikelen.

Inleveren

Het inleveren kan op de volgende tijden:

Maandag t/m zaterdag van 9.30 – 16.30 uur bij de portier van het klooster, ingang is links van de kerk gelegen aan de Van der Does de Willeboissingel 12.

Op zondagen staat er in de kloosterkerk een fiets van stichting Loods. Mensen die naar de viering komen om 10.30 uur kunnen de goederen in de rode fietsbak doen.

Gerelateerde nieuwsberichten