Henk Groenewegen

Hendrikus Jacobus
minderbroeder franciscaan

* Stompwijk-Nootdorp, 25-03-1933                                                                                         † Wijchen, 26 -07-2022

Zorgzaam en zorgvuldig, dat was Henk ten voeten uit. Vanaf 1967 was hij ruim 30 jaar een geliefd pastor in diverse parochies te Nijmegen. Menigeen was hij pastoraal nabij en tot steun. Vanaf 1997 woonde hij in de communiteit van Alverna. Vele jaren was hij daar vicaris en econoom. Hiermee heeft hij een zeer omvangrijke bijdrage geleverd aan de broederschap. In dankbaarheid zullen we hem gedenken.

We nemen afscheid van Henk in een eucharistieviering op maandag 1 augustus 2022 om 14.30 uur in de H. Jozefkerk aan de Heumenseweg 34 te Alverna/Wijchen, waarna we hem toevertrouwen aan onze zuster moeder aarde op het nabij gelegen kerkhof van de broeders.

Voor aanvang van de viering is er in de kerk gelegenheid tot afscheid nemen vanaf 14.00 uur. Na afloop bent u van harte welkom voor een ontmoeting in Zaal Verploegen, Woeziksestraat 100, Wijchen.

Ter nagedachtenis

broeders overleden in…