Clarissen kiezen nieuw bestuur

Wisseling van de wacht in Megen, herverkiezing in Nijmegen

Bestuur clarissen Megen. V.l.n.r. de zusters Esther Zonjee, Rebecca Braun en Johanna Schuts.

Bestuur clarissen Nijmegen. V.l.n.r.  de zusters Mirjam van Schaik, Hannah van Ginkel en Ria van Dinther.

De clarissen van het klooster Sint-Josephsberg in Megen kozen op 29 juni 2023 een nieuw bestuur voor de periode van drie jaar. Zuster Rebecca Braun volgt Angela Holleboom op als abdis. Zuster Esther Zonjee is de nieuwe vicares en zuster Johanna Schuts is herkozen als raadzuster.

De clarissen van de Bron in Nijmegen herkozen recent (op 26 juni 2023) het zittende bestuur, eveneens voor de periode van drie jaar. Het betreft: zuster Ria van Dinther, abdis; zuster Hannah van Ginkel, vicares en zuster Mirjam van Schaik, raadzuster.

Gerelateerde nieuwsberichten