28 sep., 26 okt. en 30 nov. in Stadsklooster San Damiano

Zin in verhalen?!

Verhalen delen, nieuwe mensen ontmoeten en inspiratie opdoen, dat kan op drie avonden ‘Zin in verhalen’. Dit najaar in Stadsklooster San Damiano in ‘s-Hertogenbosch: 28 september, 26 oktober en 30 november

Verhalen kunnen je een ander perspectief aanreiken

Stadsklooster San Damiano organiseert drie avonden (die ook los van elkaar te bezoeken zijn) waarbij je samenkomt met 20-50 jarigen om verhalen te delen, nieuwe mensen te ontmoeten en je te laten inspireren door de verhalen en door elkaar.
Verhalen zijn belangrijk in ons leven. Van kleins af aan groeien we ermee op. Je kunt je in verhalen verplaatsen en je ermee identificeren. Verhalen kunnen ons raken, inspireren, iets leren, ze kunnen je in een andere werkelijkheid brengen, een ander perspectief aanreiken. Een verhaal blijft hangen omdat het tot de verbeelding spreekt.

Per avond zullen we een of twee verhalen uit de groep aan elkaar vertellen. Dat kan een verhaal uit de Bijbel zijn, een ander verhaal, een sprookje of misschien wel een zelf geschreven verhaal. Deel het verhaal dat jou raakt!

We zullen met elkaar in gesprek gaan over het gedeelde verhaal. Welke thema’s zitten erin, wat heeft het ons te zeggen, wat kunnen we ervan leren?

Praktische informatie

Data: 28 september (gaat niet door), 26 oktober, 30 november

Tijd: 19.30-21.00 uur

Doelgroep: 20-50 jarigen

Kosten: Geen, een vrijwillige bijdrage is welkom

Locatie: Stadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12, 5211 CB  ‘s-Hertogenbosch, 073 613 01 55

Opgave: s-hertogenbosch@minderbroedersfranciscanen.net

Gerelateerde nieuwsberichten