We blijven een gastvrij huis

Gasten uit de voorbije maanden

Gasten die voor kortere of langere tijd met ons meeleven: StudentLaurens die zich ongestoord op zijn tentamenweek kon voorbereiden. Emmanuel Luther Ratiq, Pakistaanse vluchteling die hier voor het eerst in 32 jaar zijn dochter kon ontmoeten.

Ik vind het een heel bijzondere plek

Dirk Schulz, lutherse dominee uit Noord-Duitsland die een deel van zijn sabbattijd hier doorbracht: ‘Het gewoon meedoen in het ritmev an de communiteit, met gebed, wat helpen in de tuin, en in de keuken was geestelijk en lichamelijk voor mij een verademing en een mooie kans om mijn kennis van de Nederlandse taal verder te ontwikkelen. Verder was er de ruimte om Amsterdam en omgeving te ontdekken, kunst en cultuur – veelal op de fiets –maar ook voor het strand en de duinen’.

Onze medebroeder, Koen van Durme, verblijft hier vanaf begin november regelmatig in verband met zijn kappersopleiding in Amsterdam.
Karlijn Vruggink en haar collega Judith verblijven hier tijdens hun stage in hospice Kuria. Karlijn: ‘Ik vind het een heel bijzondere plek.’

Ik moest even wennen, zo stil maar als ik nu van mijn werk kom uit de drukke stad, vind ik hier echt rust. Heel fijn!’ En Bastian uit Karsruhe woont hier tijdens een sociaal jaar in dienst van het pastoraat voor de zeelieden.

Carlijn Vruggink: “ik vind hier echt rust. Heel fijn.”

Gerelateerde nieuwsberichten